Familien

På en solskinsdag i Aalborg juni 2015 mødte vi, “Undayas forældre” – Satie og Hicham, hinanden i en helsekostforretning. Tilfældet ville at vi havde samme livsmission: at leve fra hjertet, og undervise i yoga og meditation. Vi forelskede os i hinanden og ud af vores kærlighed fødtes ideen om det spirituelle, hyggelige og trygge yogarum vi har skabt.

I dag med base i Norddjurs tilbyder vi kulturelle arrangementer og foredrag om alt fra bæredygtighed, kultur til spiritualitet. Hvert efterår  tager vi dig med til yogaretreat ved foden af Mount Oukaimden i Marrakech.

Filosofien i Undaya er at der ikke skal meget til udover dig selv og en yogamåtte for at forbinde dig til dig selv (måske en skøn orangeblomst olie og en kop frisk mynthete også hjælper på vej). Vi sætter en ære i at undervise nærværende og varmt så du føler dig helt tryg.

1. humoren er så vigtig for at det hele ikke bliver for selvhøjtideligt. Derfor skruer vi ofte op for diskomusik eller andre overraskende ting i vores undervisning. 2.  DU er din egen guru. Giv aldrig din power væk til os, vi er bare inspiratorer som åbner op for alt det du godt ved i forvejen: hvilken vej du skal gå i dit liv, hvordan din krop har det, og hvad der føles godt lige nu.

Vores vision er at tilbyde den fulde oplevelse med yoga:
moderne men rodfæstet i tidløs visdom

Undervisere

Satie

Satie

Min intention er at du føler dig fri og glad når du går hjem fra min undervisning. Jeg er høj, og ikke særlig smidig, men da yogaen kom ind i mit liv, fandt jeg ud af at det er fuldstændig irrelevant. Yoga og Dancing Yolates har gaver til alle. Mit mål er at dele autentisk fra mit eget liv så du føler dig helt tryg – selvfølgelig med et gran humor og uhøjtidelighed.
Hicham

Hicham

I believe in giving the gift of ourselves to others. And I believe in the healing power of breath. With you, I intend to un-box the gift of Yoga, the goal is clear: feel-good in one’s skin and subtle mind-body awareness. In Undaya, I live my dream. Jeg forstår dansk but teach in English.
Nyhedsbrev