Undaya Familien

På en solskinsdag i Aalborg juni 2015 mødte vi, “Undayas forældre” – Satie og Hicham, hinanden i en helsekostforretning. Tilfældet ville at vi havde samme livsmission: at leve fra hjertet, og undervise i yoga og meditation. Vi forelskede os i hinanden og ud af vores kærlighed fødtes ideen om det spirituelle, hyggelige og trygge yogarum vi har skabt.

Vi blev gift dagen før 3 års jubilæet for “Yoga In The Park” i Karolinelund. Blot en uge efter viste stedet sig for os: det åndelige hjem for kula og livsstil, bevidsthed og “oneness”. Hvert forår og efterår tager vi dig med til yogaretreat ved foden af Mount Oukaimden i Marrakech.

Vi inviterer også til kulturelle arrangementer og foredrag om alt fra bæredygtighed, kultur til spiritualitet.

Filosofien i Undaya er at der ikke skal meget til udover dig selv og en yogamåtte for at forbinde dig til dig selv (måske en skøn orangeblomst olie og en kop frisk mynthete også hjælper på vej). Vi sætter en ære i at undervise nærværende og varmt så du føler dig helt tryg.

1. humoren er så vigtig for at det hele ikke bliver for selvhøjtideligt. Derfor skruer vi ofte op for diskomusik eller andre overraskende ting i vores undervisning. 2.  DU er din egen guru. Giv aldrig din power væk til os, vi er bare inspiratorer som åbner op for alt det du godt ved i forvejen: hvilken vej du skal gå i dit liv, hvordan din krop har det, og hvad der føles godt lige nu.

Vores vision er at tilbyde den fulde oplevelse med yoga:
moderne men rodfæstet i tidløs visdom

Undervisere

Satie

Satie

Min intention er at du føler dig fri og glad når du går hjem fra min undervisning. Jeg er høj, og ikke særlig smidig, men da yogaen kom ind i mit liv, fandt jeg ud af at det er fuldstændig irrelevant. Yoga og Dancing Yolates har gaver til alle. Mit mål er at dele autentisk fra mit eget liv så du føler dig helt tryg – selvfølgelig med et gran humor og uhøjtidelighed.

Hicham

Hicham

I believe in giving the gift of ourselves to others. And I believe in the healing power of breath. With you, I intend to un-box the gift of Yoga, the goal is clear: feel-good in one’s skin and subtle mind-body awareness. In Undaya, I live my dream. Jeg forstår dansk but teach in English.

Et fantastisk forløb som jeg kan anbefale alle gravide kvinder

Satie og Mette er utroligt kompetente og fantastiske til at skabe en tryg gruppe hvor der er plads til alle. Jeg fik rigtig meget ud af yolates som virkelig gav velvære for mig og min baby, og de forskellige temaer som vi snakkede om fra gang til gang gav virkelig stof til eftertanke og fik løst op for frustrationer og tanker om det at være kommende mor. Derudover har jeg mødt nogen fantastisk søde og stærke kommende mødre som jeg har kunnet dele tid og tanker med uden for gruppemøderne. Alle gravide burde give sig selv sådan et forløb.

Signe Bilstrup

Mine bedste anbefalinger

Man går derfra med god energi, indre balance og en følelse af frihed og glæde.

Anne Kathrine Perez

Vild med lokalerne, tilgangen og de fine mennesker bag

Er selv fra KBH, men deltog i Undayas yogafestival i juni 2016 – helt igennem skøn oplevelse med kvalificerede lærere, rolig og kærlig stemning og MEGET fair priser (for de få workshops, der faktisk kostede penge).

Camille Lange

For the 5 months, I have experienced in Undaya, I can only say: this is the best escape from the mainstream and materialistic world around

The experience is unique and the atmosphere is friendly and full of purity! The practices are introducing the mind a new and peaceful world. Also the practice helps with the stress release I would recommend to anyone I know to join yoga and to start seeing the world the same way as I was introduced to thanks to Hitcham and Satie.

International student Alexandra

Nyhedsbrev