Events

Undaya Corporate Yoga klasser og retreats er en fantastisk måde at forbedre arbejdsplads moral, øge produktiviteten og bringe alle sammen til at gøre noget sjovt som en gruppe.

Vi tilbyder dit firma et alternativ til de traditionelle teambuilding, fordi vi oplever et væsentligt behov for organisationer for at holde deres medarbejdere aligned med deres værdier og mål.

Tidligere kendskab til yoga er ikke nødvendigt, og arrangementet foregår i et sikkert og varmt miljø, der sørger for at alle evner øvelserne, og ingen er udeladt.

Den moderne arbejdsplads kræver en fleksibel arbejdsstyrke, så som leder har du en stor opgave i at skabe og opretholde et miljø, som dine medarbejdere har det godt i.

Vi leder din gruppe gennem en partneryoga klasse som styrker samarbejdet og glæden i din medarbejderstab. Det kan være en afslappende måde at omgruppere fx før en større ændring i firmaet.

Når du praktiserer partneryoga, kultiverer du din tillid til en anden person. Du må stole på din kollega, der fysisk støtter dig i en krævende øvelse eller hjælper dig ind i et behageligt stræk.

De gamle yogiske skrifter fortæller at fleksibilitet starter i sindet, hvorefter kroppen følger med. Vi chitchatter, vi griner, og vi slapper af. Vi garanterer, at din yogateambuilding efterlader jer med en lettere følelse og et klart sind.

For at nævne nogle få har vi med succes arrangeret tilpassede arrangementer til Siemens Gamesa, KMD, Utzon Center, Islands junior-håndboldlandshold, og many others 🙂

Nyhedsbrev